top of page
Geel oranje achtergrond met structuur van verf vlekken
  • Schilderwerken Focus

Isolerende raamdecoratie van Schilderwerken Focus in Mechelen: mooi én energiebesparend!

Raamdecoratie helpt besparen op energiekosten


De kans is groot dat je ’s avonds onder een dekentje in een dikke trui op de bank zit. De energiekosten rijzen de pan uit en je wilt energie besparen, niettegenstaande het in de koude maanden extra belangrijk is om in een warm en comfortabel huis te zitten. De experts van Schilderwerken Focus uit Mechelen hebben hiervoor een stijlvolle en efficiënte oplossing: isoleren met gordijnen.


Er bestaan tegenwoordig verschillende soorten zonweringen die niet alleen lichtinval en inkijk tegenhouden, maar ook isolerend werken om zo energie te besparen. En dat is in tijden zoals deze geen overbodige luxe. Wij raden de volgende soorten raamdecoratie aan:


  • Gevoerde overgordijnen. Dit zijn niet alleen mooie gordijnen, ze houden ook nog eens de warmte beter binnen.

  • Houten jaloezieën. De houten textuur geeft niet enkel een knusse sfeer, maar is van nature ook een zeer goede isolator.

  • Honeycell® gordijnen, de topper op het gebied van energie-efficiënte zonwering. De honingraatstructuur zorgt er tijdens de winter voor dat de warmte minder snel via het glas naar buiten kan.Hoe gaat Schilderwerken Focus te werk?


Als trotse partner van Diaz Sunprotection, garandeert Schilderwerken Focus raamdecoratie van topkwaliteit, 100 % in België vervaardigd. Nadat je ons contacteert, brengt Antonio persoonlijk de stalen naar je toe zodat je deze in jouw eigen woning kan uitkiezen. Daarna volgt een gepersonaliseerde en gedetailleerde offerte.


De combinatie van mooie, stijlvolle gordijnen met een isolerende functie is ideaal. Met een paar extra tips haal je alles uit jouw energiebesparing. Hang jouw gordijnen bijvoorbeeld nooit voor de verwarming en doe de gordijnen meteen dicht als het donker begint te worden. De gordijnen blijven ook het best de hele nacht gesloten. Uiteraard kan Schilderwerken Focus je van nog veel meer tips voorzien!


Contacteer Schilderwerken Focus vandaag nog voor meer information en om samen alle mogelijkheden voor jouw interieur te bespreken!

7 weergaven

Comments


bottom of page