top of page

Uw specialist in raamdecoratie en raambekleding in Mechelen

Uitgebreid gamma aan raamdecoratie en raambekleding

Uitgebreid gamma aan raamdecoratie en raambekleding

Schilderwerken Focus bv biedt een uitgebreid gamma aan op maat gemaakte raamdecoratie. Moeilijkheden met kiezen? Wij staan voor u klaar van advies tot plaatsing. We begeleiden onze klanten naar het best mogelijke product binnen hun budget. Bovendien is ons maatwerk van superieure kwaliteit. We selecteren onze leveranciers zeer zorgvuldig.

Uitgebreid gamma raamdecoratie en raambekleding aangeboden door Schilderwerken Focus
Uitgebreid gamma raamdecoratie en raambekleding aangeboden door Schilderwerken Focus
Rolgordijnen passen in elk interieur

Rolgordijnen

Rolgordijnen passen in elk interieur en zorgen voor een eigentijdse look. Ze zijn compact en gemakkelijk in gebruik. Kies voor een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.

Houten jaloezieën

Horizontale houten jaloezieën behoren sinds lang tot de standaard binnenzonwering. En dat is niet niets: ze zijn ideaal voor het creëren van intimiteit. Met jaloezieën kan u zelf spelen met de lichtinval en bepaalt u uw eigen privacy. Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten.

Horizontale houten jaloezieen
Ruime keuze aan gordijnen

Gordijnen

Op zoek naar warmte & privacy? Dan zijn gordijnen de perfecte keuze. Onze collectie bevat enkel polyesterstoffen (met linnen - zijde - katoen of wollen-look). Ons gamma bestaat uit een ruime keuze aan transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Ook kan u kiezen uit drie type plooien: een enkele plooi, een dubbele plooi of een wave-plooi.

Aluminium jaloezieën

Horizontale jaloezieën in duurzaam aluminium zijn er van 16 mm tot 70 mm. Als je een elegante uitstraling wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur kies dan de robuuste 70 mm lamellen. De aluminium horizontale jaloezieën zijn vochtbestendig en dus heel geschikt voor je badkamer of keuken.

Horizontale jaloezieën in duurzaam aluminium
Lamelgordijnen worden vervaardigd in diverse materialen

Lamelgordijnen

Lamelgordijnen hebben een modern karakter en zijn geschikt voor vrijwel elke raamvorm. Door te spelen met de breedte en het materiaal van de lamellen creëert u zelf een zachte, warme of robuuste look. Lamelgordijnen worden vervaardigd in diverse materialen zoals PVC, stof en aluminium.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven een eigentijdse maar warme toets aan uw woning. De collectie bestaat uit diverse stoffen in verschillende tinten wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denims. Daarnaast kan u ook zelf de transparantie bepalen: transparant, lichtdoorlatend of verduisterend.

Vouwgordijnen in diverse stoffen
Duorolgordijn van hoge kwaliteit

Duorolgordijnen

Eindeloos variëren met duorolgordijnen. Een duorolgordijn kent drie verschillende standen: open, halfopen of gesloten. Zo kan u oneindig variëren met de lichtinval in uw woning. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij.

Plissé & dubbele plissé

De collectie plissés en dubbele plissés of honingraat plissés  biedt prachtige, verfijnde stoffen in de mooiste trendkleuren. Een kwalitatief hoogwaardige en subtiele afwerking zorgt voor een strak aanzien en door de variatie aan mogelijkheden past dit product in elke interieurstijl.

Collectie plissés en dubbele plissés of honingraat plissés van hoogwaardige kwaliteit

Voor kwalitatieve interieurdecoratie gebaseerd op vakmanschap, jarenlange ervaring, de juiste aanpak en goede producten ...

Interieurdecoratie door Schilderwerken Focus
Interieurdecoratie door Schilderwerken Focus

Neem contact op met Schilderwerken Focus bv voor advies op maat.

bottom of page