Binnen- en buitenmuren laten schilderen door schilder bij nieuwbouw en renovaties in Mechelen.

0494 81 46 92

Schilderwerken Focus in Mechelen levert vakmanschap in schilderwerken.

Schilderwerken Focus in Mechelen is een professioneel schildersteam met een scherp oog voor kleur en detail. Contacteer ons vrijblijvend om een offerte en prijsopmaak uit te werken voor de schilderwerken van uw muren, plafond, deuren, vloeren,…. U bent bij ons aan het juiste adres om uw hele interieur en exterieur in de verf te zetten. Met onze professionele schilders en de nieuwste technieken hebben we een antwoord op maat voor particulieren en ondernemingen, horecazaken, hotels en winkelpanden.


Jarenlange Ervaring als schilder

Schilderwerken Focus te Mechelen heeft als schilder jarenlange ervaring in de perfecte afwerking van muren, plafonds, trapzalen, enz. We doen ook spuitafwerkingen en schilderwerk van gevels na reiniging onder hoge druk. Eén van onze speciale verftechnieken is Alpha Verona, waarmee we een Italiaanse sfeer bij u thuis creëren.


Liever uw muren laten behangen? Ook daarvoor kan je terecht bij Schilderwerken Focus! Contacteer ons voor advies op maat.

Met Schilderwerken Focus bent u verzekerd van een vakkundig eindresultaat!

Van algemene schilderwerken tot verfijnde decoratieve technieken; alles wordt door onze professionele schilders met de grootste zorg uitgevoerd.