top of page

Schilderwerken Focus bv in Mechelen is uw ervaren schilder voor binnen- en buiten schilderwerk

Schilderwerken uitgevoerd door Schilderwerken Focus

Antonio Urot van Schilderwerken Focus bv in Mechelen levert vakmanschap in schilderwerken zowel binnen als buiten.

Schilderwerken Focus bv in Mechelen is een professioneel schildersteam met een scherp oog voor kleur en detail. Contacteer ons vrijblijvend om een offerte en prijsopmaak uit te werken voor de schilderwerken van uw muren, plafond, deuren, vloeren,…. U bent bij ons aan het juiste adres om uw hele interieur en exterieur in de verf te zetten. Met onze professionele schilders en de nieuwste technieken hebben we een antwoord op maat voor particulieren en ondernemingen, horecazaken, hotels en winkelpanden.

Binnenschilderwerken door Schilderwerken Focus
Schilderwerken door Schilderwerken Focus in Mechelen
Professioneel vakmanschap door Schilderwerken Focus

Jarenlange Ervaring als schilder

Schilderwerken Focus bv te Mechelen heeft als schilder jarenlange ervaring in de perfecte afwerking van muren, plafonds, trapzalen, enz. We doen ook spuitafwerkingen en schilderwerk van gevels na reiniging onder hoge druk. Eén van onze speciale verftechnieken is Alpha Verona, waarmee we een Italiaanse sfeer bij u thuis creëren.

 

Liever uw muren laten behangen? Ook daarvoor kan je terecht bij Schilderwerken Focus bv! Contacteer ons voor advies op maat.

Met Schilderwerken Focus bv bent u verzekerd van een vakkundig eindresultaat!

Van algemene schilderwerken tot verfijnde decoratieve technieken; alles wordt door onze professionele schilders met de grootste zorg uitgevoerd.

bottom of page