top of page
Geel oranje achtergrond met structuur van verf vlekken
  • Schilderwerken Focus

Dit zijn de troeven van gordijnen

Waarom kiezen voor gordijnen?


Uw woning is uw eigen ontspannende plek waar u echt uzelf kunt zijn. Het is dan ook belangrijk dat uw woonst tot in de kleinste details beantwoordt aan al uw wensen en verwachtingen. Uw interieur staat of valt met de selectie van de juiste onderdelen. Gordijnen vormen daar zeker een belangrijk onderdeel van. In deze blog gaan we na waarom die gordijnen zo belangrijk zijn en welke voordelen ze u en uw huisgenoten bieden.Functioneel en decoratief


Gordijnen hebben een dubbele functie in uw woning. Enerzijds zorgen ze voor een decoratief element dat u kunt inkleden zoals u dat zelf verkiest. Uw gordijnen waarvan u ook de plooi kunt kiezen bepalen in grote mate het uitzicht van uw ruimtes. Daarvoor hebt u een uiterst ruime keuze aan stijlen en afmetingen. Indien nodig, kunt u zich daarbij ook deskundig laten adviseren door specialisten. Die zorgen er mee voor dat alles in uw interieur helemaal klopt en uw gordijnen het sluitstuk vormen van uw interieurinrichting.


Anderzijds vormen uw gordijnen ook een functioneel element in uw woning. Ze zorgen ervoor dat het zonlicht buiten wordt gehouden op zonovergoten zomerdagen of laten toe dat u uw woning gedeeltelijk verduistert zonder het zonlicht helemaal buiten te sluiten. Bovendien hebben gordijnen ook een isolerende werking die ervoor zorgt dat de koude langer buiten blijft wanneer u op koude winterdagen uw gordijnen sluit.


Laat u professioneel adviseren


Bij Schilderwerken Focus bent u aan het goede adres voor professioneel advies over uw keuze voor de juiste gordijnen. Daarbij helpen we u de juiste selectie te maken door eerst en vooral goed te luisteren naar uw wensen en ze af te stemmen op de mogelijkheden die uw ruimtes bieden. Daarbij staan productkennis en ervaring voorop. We staan graag ter beschikking voor de uitvoering en plaatsing van uw gordijnen. Zo hoeft u nergens van wakker te liggen en bent u zeker van een interieur dat helemaal af is.


Meer weten over de mogelijkheden voor gordijnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

9 weergaven

Comentários


bottom of page