top of page
Geel oranje achtergrond met structuur van verf vlekken
  • Schilderwerken Focus

Optimale afwerking door gevels en muren te kaleien

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2023

Kaleien: een alom gewaardeerde schildertechniek


Bent u op zoek naar een geschikte wand- en gevelafwerking voor binnen en buiten? Dan is het zeker de moeite waard om voor kaleiwerk te kiezen. Kaleien is een aloude schildertechniek die tegenwoordig vaak wordt toegepast, omdat er vele voordelen aan zijn verbonden. Voor het uitvoeren van kaleiwerk is de nodige kennis en bekwaamheid vereist. Schilderwerken Focus bv verstaat de kunst van het kaleien en beschikt over een jarenlange vakmanschap om allerhande specialistische kaleiwerken professioneel uit te voeren. Wat zijn nu precies de voordelen van het kaleien van een woning?

Schildertechnieken: de charme van kaleiwerk

Kaleien is zeer geschikt om al uw muren van een optimale afwerking te voorzien en het kan zowel op binnen- als buitenmuren worden toegepast. Kaleiwerk is een goede keuze voor een hoogwaardige gevelafwerking met een authentieke uitstraling. Bij gevelrenovatie wordt vaak gebruikgemaakt van kaleien. Dit schilderwerk past bij verschillende typen woningen en laat zich goed combineren met een landelijke uitstraling of een meer strakke vormgeving. Laat een ervaren professional deze werkzaamheden vakkundig verrichten voor het beste resultaat en kies voor Schilderwerken Focus bv in Antwerpen.


Duurzame bescherming van muren en gevels

Niet alleen het uiterlijk van uw woning is doorslaggevend bij uw keuze voor kaleien. Het is ook belangrijk rekening te houden met het periodieke groot onderhoud van uw woning. Wanneer u voor kaleien kiest, weet u zeker dat u er voorlopig geen omkijken meer naar heeft. Kaleiwerk is erg duurzaam. Muren en gevels voorzien van kaleiwerk blijven over een lange periode mooi en bladderen niet af.


Met kaleien heeft u niet alleen een mooie gevelafwerking voor binnen en buiten met fris geschilderde muren, het zorgt ook voor een optimale bescherming tegen elk type weer. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw woning. Uw muren blijven luchtdoorlatend en zo zorgt deze techniek voor een gezond binnenklimaat. Uw huis kan ademen en overtollige damp afvoeren door de buitenmuren, terwijl het door de unieke beschermlaag tegelijkertijd waterdicht is. Uw woning is goed bestand tegen hevige regenval met slagregens. Vocht krijgt geen vat op uw woning en uw muren blijven mosvrij.


Neem snel contact op voor het maken van een afspraak.

31 weergaven

Comments


bottom of page